Panzanella

We kennen allemaal lekker knapperig brood naast een knapperige, frisse salade. Maar wat dacht je van brood IN een salade? Dit is Panaznella, een Italiaanse broodsalade die perfect op smaak is gebracht dankzij De Kruideliers Bruschetta!

Bereidingstijd: 15 min.

Wat je nodig hebt (2 porties):

  • 150 g wit brood bijv. ciabatta
  • 3 el olijfolie
  • 100 g gehalveerde kerstomaatjes
  • 1 handvol rucola
  • 30 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 theelepels rozemarijn bruschetta

Zo werkt het:

1. Knapperig, krokant brood
Snijd het brood in hapklare stukken en rooster ze in een hete pan met olijfolie.

2. Je zult het lekker vinden!
Doe de broodblokjes in een grote kom en voeg de cherrytomaatjes, rucola, parmezaan en rozemarijnbruschetta toe. Meng goed en serveer onmiddellijk.

 

Jouw De Kruidelier❤️