Verzendkosten

De verzendkosten zijn op het moment €5,99 (DPD). Onder de verzendkosten vallen de verzending zelf en de verpakking van je bestelling. Bovendien vinden we duurzaamheid en eerlijke lonen voor onze werknemers in het pakhuis erg belangrijk.

Bestel je voor minstens €40 (exclusief eventuele waardebonnen), dan is de verzending gratis. Activeer je tegoedboncode, zodat de juiste verzendkosten in de winkelwagen worden getoond. We zijn een jong bedrijf en we willen al onze medewerkers eerlijk betalen. We kunnen het ons daarom niet veroorloven om kleinere bestellingen gratis te bezorgen. Hopelijk heb je daar begrip voor.

Waar leveren we?

Momenteel leveren we alleen in Duitsland en Nederland. Zodra we ook in andere landen kunnen leveren, laten we je dat hier, in onze nieuwsbrief en via social media weten.

Tracking

Nadat je bestelling verzonden is, krijg je van ons een verzendbevestiging met daarin een tracking link. Met deze link kun je je bestelling volgen en kun je wijzigingen aanbrengen als je op het moment van bezorging niet thuis bent. Als je pakket bij een pakstation of een postkantoor wordt afgegeven, zie je via de tracking link precies waar het is.