Salade van kerrie-linzen

Gebruik je linzen normaal alleen in linzensoep? Probeer dan eens onze linzensalade met kerrie! Hij zit boordevol smaak dankzij De Kruidelier's 1001 Nacht Curry. In combinatie met verse worteltjes, zoete dadels en een verfrissende klodder yoghurt, vervang je de linzensoep snel! 😉

Bereidingstijd: ~ 20 min.


Wat je nodig hebt (4 porties):

Zo werkt het:

1. Geen linzensalade zonder linzen!
Kook de rode linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel af met koud water en zet opzij in een grote kom.

2. Nu wordt het pittig!
Verhit de olijfolie in een pan, voeg de uien en knoflook toe en fruit aan. Voeg dan de in blokjes gesneden wortelen toe en bak ongeveer 5 minuten. Breng op smaak met 1 el De Kruidelier's 1001 Nacht Curry.

3. Een linzensalade is geboren!
Voeg de gesauteerde wortelen, dadels, lente-uitjes en balsamicoazijn toe aan de linzen. Breng op smaak met De Kruidelier's Fleur de Sel en De Kruidelier's 1001 Nacht Curry. Meng goed en geniet met een klodder yoghurt.


Jouw De Kruidelier❤️