Deze kruidenboter, die zijn speciale kick krijgt van De Kruidelier's Citroen-rozemarijnzout en verse citroensap, is absoluut onmisbaar op feestjes. Perfect voor op een stokbroodje of voor bij de barbecue.
Bereidingstijd: ~ 5 minuten
Wat je nodig hebt:
Ingrediënten voor 4 porties:
- 250 g boter
- 80 g gemengde kruiden (bijv. peterselie, majoraan, kervel, bieslook, dille, tijm, basilicum, zuring)
- 1 el citroensap
- 1 snufje De Kruidelier's Citroen-rozemarijnzout
Zo werkt het:
Opwarmfase:
Laat eerst de boter zacht worden.
Was je gekozen kruiden en hak ze fijn. Snijd ook de knoflook fijn.
Het opkloppen is het belangrijkste deel:
Doe alle ingrediënten in een kom en klop de kruidenboter ongeveer 5 minuten op met een keukenmachine, mixer of garde.
De Kruidelier❤️