Romige gnocchi pan

Wij houden van soul food en zijn nog blijer als het eten niet alleen heerlijk smaakt, maar ook snel klaargemaakt kan worden. Onze pan met gnocchi en groenten is niet alleen makkelijk te bereiden, maar smaakt ook fantastisch. Waarom het niet eens proberen!

Bereidingstijd: ~ 15 min.

Wat je hiervoor nodig hebt (2 porties):

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 10 kerstomaten
  • 1 el olijfolie
  • 1-2 el tomatenpuree
  • 200 ml room
  • 2 theelepels De Kruidelier's Provençaalse Kruiden
  • 1 el De Kruidelier's Fleur de Sel
  • 400 g gnocchi
  • 100 g spinazieblaadjes
  • sap van een halve citroen
  • Geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 kleine handvol basilicumblaadjes

Zo werkt het:

1. Hak de ingrediënten
Snijd de ui in kleine blokjes, hak het knoflookteentje fijn en halveer de cherrytomaatjes.

2. Eén pot gnocchi
Verhit een beetje olijfolie in een pan, voeg de ui en knoflook toe en fruit aan. Bak vervolgens de tomatenpuree kort mee en voeg de room toe. Breng op smaak met 2 theelepels De Kruidelier's Provençaalse Kruiden en 1 el De Kruidelier's Fleur de Sel. Voeg de gnocchi toe aan de saus en kook tot ze zacht zijn. Roer de spinazie en tomaten er kort door zodat ze knapperig blijven. Knijp het sap van een halve citroen erdoor en roer door.

3. Oh, wat is het lekker geurig!
Serveer met geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum. Geniet van de smaak!

Jouw rozemarijn ❤️