Gevulde pompoen

Herfst wordt meestal geassocieerd met pompoenen. Maar met zijn levendige oranje kleur is hij niet alleen een echte blikvanger als hij voor de deur wordt gesneden, maar ook op het bord.

Wat je nodig hebt:

Ingrediënten voor 2 porties:

Zo werkt het:

Voor de vulling:
Verwarm de oven voor op 200 graden fan. Snijd de pompoenen aan de bovenkant open en verwijder de binnenkant met een lepel. Zet ze vervolgens ongeveer 15 minuten in de oven. Hak ondertussen de champignons, walnoten en salie fijn en bak alles kort in de boter. Voeg dan de geitenroomkaas toe en laat deze smelten. Breng de vulling op smaak met De Kruidelier's Smoky BBQ.

Voor de afgewerkte pompoen:
Haal de pompoenen uit de oven en voeg de vulling toe. Laat ze nog ongeveer 30 minuten bakken. Laat de pompoenen kort afkoelen en werk de vulling af met 1 eetlepel De Kruidelier's Pumpkin Delight. Bij het eten kun je dan de vulling mengen met het vruchtvlees van de pompoen en er samen van genieten - bijzonder praktisch: de schil kun je ook bij de Hokkaido pompoen eten.

Jouw De Kruidelier ❤️