De Kruidelier´s Scandi Style Fisch Rub pimpt elke vis op! Het is vooral lekker bij zalm, in combinatie met mangosalsa en een grote klodder crème fraîche kun je gemakkelijk een licht, zomers gerecht maken!
Bereidingstijd: ~ 50 min.
Wat je nodig hebt (4 tortilla's):
- 2 el olijfolie
- 2 eetlepels De Kruidelier´s Scandi Style Fisch Rub
- 250 g zalmfilet zonder huid
- 1 mango
- 1 tomaat
- 1 rode ui
- 1 limoen
- 2 el De Kruidelier´s Avocado Topping
- 4 kleine tortilla's
- 4 blaadjes sla (bijv. Romeinse sla)
- 4 theelepels crème fraîche
Zo werkt het:
1. Niets gebeurt zonder marinade
Meng de olijfolie met De Kruidelier´s Scandi Style Fisch Rub, bestrijk de zalmfilets ermee en marineer minstens 30 minuten.
2. Salsa tijd
Snijd de mango, tomaat en ui in fijne blokjes, voeg limoensap en De Kruidelier´s Avocado Topping toe en meng door elkaar.
3. Bak de zalm
Bak de gemarineerde zalmfilets in een pan of op de barbecue goudbruin en trek uit elkaar met twee vorken.
4. Vul de tortilla's!
Bedek de tortilla's met een blaadje sla, voeg de geplukte zalm en mangosalsa toe en top af met crème fraîche.
Je De Kruidelier❤️
PS: In plaats van tortilla's kun je ook tacoschelpen gebruiken, deze geven het geheel een extra crunch ;)